lørdag den 21. december 2013

What to wear?

Er noget træningstøj bedre end andet?

Herre: Adidas Camo Trefoil T-shirt
Jeg har fået spørgsmålet om der er nogle tøjmærker, som man absolut ikke må træne i eller om der er frit valg på alle hylder? Godt spørgsmål! Vi kender nok mange af os følelsen af, at man enten kan løfte mere, løbe hurtigere eller at alt bare køre på skinner når man har bestemt sko, bukser, bluse osv. på! Er der en forklaring på det?

 Unisex: Adidas Condivo 12 Training Pants

 

It have to feel good!

Herre og dame: Newline Base Cool T-shirt
Hvis du spørger mig, så er svaret: tilpashed! Og hvad betyder det så? Det er så enkelt som det lyder, hvis du føler dig tilpas i dit tøj, sko osv. så stiger selvværen og fokus bliver rettet 100% på din træning i stedet for, at du kun er 50% fokuseret på træningen og de sidste 50% på at dine sko faktisk er lidt for små, strammer og T-shirten sidder bare af h* til!
Alle må kende følelsen af, ellers bør man søge efter den, at det her outfit, det er bare ens ynglings og man føler sig så godt tilpas i det. Sådan bør man have det til hver træning.           


Nike Free run+ Voltblå

 

Træning skal være en fornøjelse!


Herre: Adidas Men's TECHFIT
Impact Camo Short Tights collegiate royal
Hvis man sørger for at træne i noget lækkert tøj, som man føler sig tilpas i og hvor man syntes, at man faktisk ser ret godt ud i. Så vil jeg gerne garantere at man vil få mere ud af sin træning! Der er ingen grund til at spilde sin energi samt tid på, at føle sig utilpas og egentlig bare gerne vil have træningen hurtigt overstået, så man kan få skiftet tøj igen. Træning skal være en fornøjelse og man skal overhovedet ikke skamme sig over at man  syntes at man ser ret godt ud i sit træningstøj.
Selvtillid, tilpashed og 100% fokus er nøglen til en god træning, hvor lækkert træningstøj er en yderst vigtig brik i hele puslespillet!


Lidt ekstra
Nike Free 3.0 V3 KongeblåMørk Blå-Volt

Endnu en vigtig ting er, at kroppen via. træningstøjet  ligeledes får de bedste betingelser for, at man kan udføre sin træning korrekt og ubesværet. Huden skal kunne ånde, du skal kunne komme af med sveden og du skal have fuld bevægelighed til at udføre dine øvelser, hvad enten det er løb, styrketræning osv.
Jeg har givet opstillet nogle eksempler på, hvad jeg syntes er lækkert træningstøj, både for mænd og kvinder!

Hvad med jer, hvad er jeres ynglings træningstøj og hvorfor?



Dame: Adidas Originals - Trefoil Leggins

Herre: Simple Classic Y-Back Tank Model Royal Blue

Ingen kommentarer:

Send en kommentar