onsdag den 22. januar 2014

Weight Gainer

Hvad er Weight Gainer?
Weight Gainer er et proteinpulver tilsat kulhydrater. Nogle Gainere indeholder desuden andre ingredienser, som kreatin og vitaminer, der fremmer kroppens evne til at opbygge nyt muskelvæv. Din krop behøver både proteiner og kalorier nok for at kunne stige i vægt. Kort sagt kan man sige at proteinerne virker som byggesten, og kalorierne virker som brændstof for din krop – Weight Gainer forsyner dig med det du skal bruge for at stige i vægt.

Hvorfor?
Har du svært ved at tage på i muskelmasse? Så er det meget sandsynligt at du kunne bruge en såkaldt Weight Gainer. Rigtig mange oplever at de ikke vokser tilstrækkeligt, selvom de træner rigtig hårdt. Dette skyldes ofte at de ikke ligger i det nødvendige kalorieoverskud.
At komme i kalorieoverskud via normal kost kan for nogle være vanskeligt, derfor kan Weight Gainer være hurtigt og nemt alternativ til dig der gerne vil vokse.
Vær dog påpasselig med Weight Gainer, for hvis du ikke træner hårdt nok vil du hurtigt opleve at du blot tager på af dette uden at det reelt påvirker dine træningsresultater i særlig stor stil.

Hvornår skal man bruge Weight Gainer?
De bedste tidspunkter du kan drikke din gainer på, er lige efter du har trænet og om morgenen. Når du er færdig med din træning har din krop behov for kalorier og protein for at opbygge dine muskler. Når du træner forbrænder du mange kalorier, og dine muskler bliver belastede. Weight Gainer fungerer på samme måde som et proteintilskud, men når du drikker Gainer efter træning, forsyner det din krop med massere af kalorier, både kulhydrat og proteiner, som får dine muskler til at komme sig hurtigere og vokse sig større.
Hvis du føler du har svært ved at tage på kan du tage en weight gainer shake mere om morgenen, ud over den du tager efter din træning. Hvis du kender følelsen af aldrig at kunne tage på, uanset hvor meget du spiser, vil jeg anbefale at du drikker Weight Gainer hver morgen, og samtidig spiser morgenmad.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar